Aanpak

Wij van MBRS interiors helpen je graag met het maken van jouw unieke interieur, op maat gemaakt. Of je nou een particuliere of zakelijke klant bent, dat maakt niet uit. Je kan altijd bij ons terecht en we denken mee in jouw stijl en budget. Om je maatwerk interieur volledig naar wens te maken, doorlopen we de volgende stappen.

Ontwerp

Als eerste gaan we met je om de tafel om al je ideeën te bespreken. We komen samen tot een creatief en praktisch concept. Dit ontwerp wordt verder uitgewerkt in verschillende technische tekening, waarbij we al je wensen meenemen. Je kiest dan je favoriete ontwerp en daarna maken we afspraken over de planning. Je weet zo precies wat je van ons kan verwachten.

Maatwerk

Van tekening tot eindproduct: in deze fase wordt je interieur daadwerkelijk gemaakt. In onze werkplaats in Eersel maken we met moderne machines de mooiste interieurs. Alles wat we doen, is maatwerk. Gelukkig hoeft dat niet duur te zijn; ook voor een voordelige prijs kunnen wij het interieur afstemmen op jouw wensen.

Montage

Als het interieur klaar is om in huis te plaatsen, komen we naar je toe om het te monteren. In huis doen we de laatste aanpassingen, zodat het echt helemaal passend is. En nog belangrijker: zoals jíj het graag ziet.

Diensten

Wij helpen zowel zakelijke als particuliere klanten. Denk aan inrichtingen voor horecagelegenheden, kantoorpanden en winkels. Voor particulieren maken we zoal woonkamers, bad- en slaapkamers, keukens, maar ook totaalinrichtingen. Kijk voor foto’s op de pagina ‘Projecten’.